Thursday, 1 November 2018

PROMOSI SHAKLEE BULAN NOVEMBER 2018

Assalamualaikum and hai semua 😊 Dah masuk bulan November 2018 ni so saya nak update promosi terbaru Shaklee untuk bulan ni 😊 Promosi Shaklee bulan ni best tau and pasti ramai yang suka hehe. Apa promosi best tu ? Okay bulan ni ada 3 promosi best tau melibatkan 3 produk Shaklee iaitu Omega Guard, Shakleebaby dan of course skincare tengah hot sekarang ni Youth Shaklee

PROMOSI SHAKLEE BULAN NOVEMBER 2018


OMEGA GUARD
     ▪ Beli 2 botol 5% diskaun
     ▪ Beli 6 botol percuma 1 botol


SHAKLEEBABY
     ▪ Boleh beli secara single item bukan dalam set
     ▪ Beli mana-mana 1 item 30% diskaun
     ▪ Beli mana-mana kombinasi 3 item percuma tuala dan beg


YOUTH SKINCARE
     ▪ Beli mana-mana Starter Set atau Renew and Maintain Set
        atau Intensive Treatment and Repair Set
           ▪ Free Youth Carry All Travel Bag
           ▪ Free Discover Beauty Within Paper Bag
           ▪ Free Youth Skincare Guide
           ▪ Free delivery or postage

MANFAAT DAN KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE

🔹️ Melancarkan peredaran darah dan membantu mengawal tekanan darah dengan baik
🔹️ Mengurangkan paras kolesterol jahat atau LDL dan trigliseride serta meningkatkan paras kolesterol baik atau HDL dalam badan
🔹️ Menjaga kesihatan jantung dan mengurangkan risiko penyakit jantung
🔹️ Membantu meningkatkan memori dan ingatan khususnya dalam pembelajaran serta meningkatkan daya fokus
🔹️ Membantu dalam mengatasi masalah berkaitan otak seperti penyakit Alzheimer
🔹️ Membantu dalam perkembangan otak janin di dalam kandungan ibu
🔹️ Membantu dalam pengurangan penghasilan enzim yang boleh menyebabkan sakit pada sendi
🔹️ Sebagai pelincir semulajadi bagi melancarkan pergerakan sendi
🔹️ Membantu mengurangkan rasa sakit dan bengkak pada sendi
🔹️ Membantu mengurangkan risiko ibu hamil mendapat Preeclampsia atau tekanan darah tinggi semasa hamil
🔹️ Membantu mengurangkan risiko bayi mendapat ekzema atau alergik selepas kelahiran

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN SHAKLEEBABY SKINCARE

🔹️ Semua produk dalam Shakleebaby dihasilkan daripada sumber bahan semulajadi dan disahkan organik
🔹️ Diformulasi tanpa penggunaan bahan-bahan kimia berbahaya seperti paraben, sodium lauryl sulfate ( SLS ), Bisphenol-A ( BPA ), phthalates, formaldehid dan 1,4-dioxan
🔹️ Tanpa bahan wangian dan pewarna tiruan sebaliknya Shaklee menggunakan bahan semulajadi sahaja
🔹️ Diuji oleh pakar pediatrik atau pakar kanak-kanak
🔹️ Diuji secara klinikal untuk memastikan keberkesanan dan keselamatan
🔹️ Sangat lembut dan tidak akan menyebabkan alahan atau alergik kepada kulit

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE

🔹️ Dihasilkan daripada 100% sumber vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi
🔹️ Bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya seperti paraben, merkuri dan banyak lagi
🔹️ Cruelty Free atau ujian tidak dijalankan ke atas haiwan serta Youth tidak mengandungi sebarang sumber haiwan
🔹️ Kajian dijalankan selama 8 tahun oleh Shaklee untuk menghasilkan Youth yang berkualiti tinggi
🔹️ Diuji oleh Dermatologi dan Oftalmologi dan keputusan membuktikan bahawa Youth tidak merengsakan kulit dan mata
🔹️ Non Comedogenic iaitu tidak akan menyebabkan liang pori tersumbat
🔹️ Sesuai dan boleh digunakan pada kulit yang sensitif dan alergik
🔹️ 2/3 wanita yang memakai Youth diuji secara klinikal dan hasil ujian tersebut membuktikan bahawa kulit mereka adalah 10 tahun lebih muda

SAYA SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE AKTIF SELURUH MALAYSIA

Jika anda ingin mendapatkan promosi Shaklee pada bulan ini boleh segera dapatkan daripada saya 😊 Saya ialah Pengedar Shaklee yang aktif di seluruh Sabah dan juga Malaysia 😊 Anda boleh terus menghubungi saya menerusi cara di bawah

Facebook : Ena Suhaina
Whatsapp : 0108854663
Instagram : juhanabeauty / enavitaminshop
Facebook Page : Pengedar Shaklee Sabah
Email : ena.suhaina@gmail.com

Atau anda juga boleh membuat pembelian promosi Shaklee bulan ni direct secara online melalui link Esell di bawah

Klik di sini untuk pembelian promosi Shaklee secara online



Friday, 5 October 2018

PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2018 : SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS

Assalamualaikum and hai semua 😊 Hari ni Ena nak share tentang promosi best Shaklee untuk bulan Oktober 2018 ni. Haaa best and gempak tau promosi Shaklee bulan ni plus ada dua produk yang baru dilancarkan dalam bulan ni. Apa promosi best and gempak tu ? Okay jom kita check one by one promosi daripada Shaklee untuk bulan ni 😊

PROMOSI SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE

Manfaat sustained release vitamin C shaklee
Promosi Sustained Release Vitamin C Plus Shaklee

Okay promosi yang paling best sekali sudah tentunya produk kesukaan ramai iaitu Sustained Release Vitamin C Plus Shaklee 😍 Promosi kali ni best sebab jika anda beli 3 botol Sustained Release Vitamin C Plus anda automatik akan dapat diskaun sebanyak 5% so memang jimat dan berbaloi. Tambahan pula anda boleh berkongsi dengan family atau kawan-kawan untuk mendapatkan 3 botol Vitamin C Plus ni dengan harga promosi. Lebih untung dan jimat lagi sebab sebotol Vitamin C Plus mengandungi 180 biji tablet Vitamin C dan penggunaan sebotol Vitamin C Plus ni boleh bertahan sehingga 6 bulan. Jadi anda bayangkan jika anda beli 3 botol Vitamin C Plus sekaligus dengan harga promosi bulan ni so anda boleh gunakan dan consume Vitamin C untuk tempoh setahun setengah. Plus harganya pun dapat lebih murah daripada harga biasa dan memang jimat ! So rugi sangat kalau anda tak grab promosi Vitamin C Plus Shaklee bulan ni !

MANFAAT DAN KEBAIKAN SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS SHAKLEE

MENINGKATKAN SISTEM IMUN BADAN
❤ Membantu sel darah putih untuk menentang kuman dan bakteria sekaligus melawan jangkitan penyakit seperti demam dan selesema

MEMBANTU UNTUK MELAWAN KANSER
❤ Membantu meningkatkan interferon semulajadi tubuh badan serta merangsang pengeluaran T-Cells untuk menentang sel kanser

MENCANTIKKAN KULIT
❤ Vitamin C juga membantu untuk mencantikkan kulit kerana membantu mengecutkan dan memudarkan jerawat, menjadikan kulit lebih cerah, melambatkan penuaan serta mengurangkan jeragat

MEMPERBAIKI INSOMNIA
❤ Juga membantu mengatasi masalah insomnia atau sukar untuk tidur pada waktu malam serta membantu mengurangkan stress dan resah gelisah

MENGEKALKAN KOLESTEROL SIHAT
❤ Juga membantu dalam mengurangkan kolesterol yang tidak sihat dalam badan dan mengekalkan kolesterol baik serta membantu mengelakkan pendarahan dalam hidung dan serebral

Jika anda berminat mahu mendapatkan Vitamin C Plus Shaklee dengan harga promosi yang jimat dan berbaloi ni bolehlah segera menghubungi saya Pengedar Shaklee Aktif anda seperti maklumat yang tertera di bawah :

Facebook : Ena Suhaina
Whatsapp : 0108854663 / 0133552560
Instagram : juhanabeauty / enavitaminshop
Email : ena.suhaina@gmail.com


Atau anda juga boleh membuat pembelian secara online melalui link Esell Shaklee dengan klik gambar di bawah :