Friday, 16 June 2017

Keistimewaan Omega Guard Shaklee Sebagai Supplement Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

Anda semua pernah dengar tentang minyak ikan dan manfaatnya ? Minyak ikan ni memang banyak kebaikannya tapi kena pandai juga cari brand atau jenama yang paling terbaik dan paling berkualiti. Pernah dengar pula tentang Omega Guard Shaklee ? Mestilah pernah kan hehe. Sebab Omega Guard Shaklee ni memang terkenal dan sangat laris. Apa yang best dengan Omega Guard Shaklee ni ? Okay saya akan ceritakan satu-persatu tentang kelebihan Omega Guard Shaklee berbanding dengan minyak ikan lain yang ada di pasaran.

Kelebihan Dan Keistimewaan Omega Guard Shaklee Sebagai Supplement Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Kelebihan Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee dikenali sebagai minyak ikan yang terbaik di dunia kerana sistem penghasilannya yang berkualiti tinggi. Shaklee tidak menggunakan kaedah penyulingan sama seperti kaedah yang digunakan oleh banyak kilang lain tetapi Shaklee menggunakan kaedah Ultratulen Bergred Farmaseutikal Teknologi Terkini. Omega Guard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak keluar asid lemak Omega-3 yang paling tulen dan semulajadi. Paling utama kaedah yang digunakan ini mampu menyingkirkan bahan-bahan berbahaya iaitu logam-logam berat seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan lain-lain. Selain itu setiap kapsul Omega Guard mengandungi 7 spektrum penuh asid lemak Omega-3 semulajadi yang terdiri daripada EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Sebab itulah Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan yang terbaik di dunia. Kita boleh mendapatkan sumber Omega-3 daripada makanan seperti ikan tuna, ikan salmon dan banyak lagi. Tetapi biasanya sumber makanan ini sukar didapati dan mahal. Jadi lebih mudah untuk mendapatkan sumber Omega-3 ini daripada Omega Guard Shaklee. Terdapat beberapa lagi kelebihan dan keistimewaan Omega Guard Shaklee yang tidak terdapat dalam produk minyak ikan lain di pasaran. Antara kelebihan dan keistimewaan tersebut seperti di bawah.

KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN OMEGA GUARD SHAKLEE

🔹️ Omega Guard melalui pelbagai peringkat proses penyulingan yang ketat untuk membuang Plumbum, Merkuri, Arsenik, Kadmium, Dioksin dan banyak lagi bahan logam pencemaran lain.
🔹️ Kualiti Omega Guard adalah terjamin sebagai minyak ikan bergred Farmaseutikal.
🔹️ Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak Omega 3 tulen yang terhasil secara semulajadi seperti DHA, EPA dan banyak lagi.
🔹️ Mempunyai kandungan DHA dan EPA yang tinggi iaitu satu sajian memberikan 990mg asid lemak Omega 3 yang mana EPA sebanyak 546mg dan DHA sebanyak 360mg.
🔹️ Bau dan rasa kesan hanyir ikan dalam Omega Guard juga minimum.
🔹️ Diiktiraf oleh Friend of the Sea untuk memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa menjejaskan alam sekitar.

Boleh terus hubungi saya menerusi whatsapp atau facebook untuk membuat pembelian Omega Guard Shaklee. Klik gambar di bawah ini untuk membuat pembelian Omega Guard dengan saya

Pengedar Shaklee di kawasan Kota Kinabalu dan Beaufort Sabah
Pengedar Shaklee di seluruh Sabah

Atau anda boleh juga klik gambar untuk membuat pembelian Omega Guard secara online melalui link esell di bawah

Kelebihan Dan Keistimewaan Omega Guard Shaklee Sebagai Supplement Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Pembelian secara online melalui link Esell Shaklee

Kelebihan Dan Keistimewaan ESP Shaklee

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Hari ni saya mahu share tentang one of best selling Shaklee product iaitu ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protein. Anda semua tahu tak ESP ni antara minuman berasaskan protein soya yang sangat laris terjual dan digemari ramai ? Kenapa laris sangat ? Dan kenapa ramai orang suka dengan ESP ? Okay mari saya ceritakan apakah fakta-fakta penting tentang ESP ni dan kenapa ESP ni sangat baik and very recommended for all 😊


KELEBIHAN ESP SHAKLEE BERBANDING MINUMAN PROTEIN LAIN DI PASARAN

Kelebihan ESP Shaklee berbanding minuman protein lain di pasaran
Kelebihan ESP Shaklee yang kaya dengan protein

🍎 Satu hidangan ESP yang lengkap menyediakan 14g protein dan 8g karbohidrat serta 500mg kalsium. Kandungan nutrisi ini lengkap dan mencukupi untuk badan kita setiap hari agar badan kita kekal bertenaga dan cergas.

Kelebihan ESP Shaklee berbanding minuman protein lain di pasaran
Kelebihan ESP Shaklee mengandungi 9 asid amino penting

🍎 ESP lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan dalam badan iaitu Histine, Lysine, Threonine, Isoleusine, Methionine, Leusine, Phenylalanine, Valine dan Tryptophan.

Kelebihan ESP Shaklee berbanding minuman protein lain di pasaran
Kelebihan ESP Shaklee berasaskan soya bukan GMO 

🍎 ESP dihasilkan daripada protein soya yang sangat berkualiti. Selain itu protein soya ESP juga mempunyai Indeks Glisemik yang sangat rendah maka ia sesuai diambil oleh orang yang menghidap kencing manis iaitu paras gula tinggi dalam darah.

Kelebihan ESP Shaklee berbanding minuman protein lain di pasaran
Kelebihan ESP Shaklee daripada kacang soya berkualiti

🍎 Satu tong ESP bersamaan dengan 850g protein soya dihasilkan daripada 30kg kacang soya yang berkualiti. ESP juga rendah lemak dan bebas kolesterol. Satu hidangan ESP bersamaan dengan 12 kali ganda susu rendah lemak, 4 kali ganda telur, 2 kali ganda daging, 6 kali ganda roti, tiada kolesterol serta mudah diserap dalam badan.

Kelebihan ESP Shaklee berbanding minuman protein lain di pasaran
Kelebihan ESP Shaklee diproses menggunakan air

🍎 ESP diproses menggunakan air dan bukannya alkohol. Ini kerana bertujuan untuk memelihara kandungan Isoflavone di dalam protein soya ESP. Selain itu ESP membekalkan protein yang cukup untuk badan kita. ESP juga mengandungi Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin B6, Riboflavin, Niacine dan Thiamine yang diperlukan oleh badan.

Kelebihan ESP Shaklee berbanding minuman protein lain di pasaran
Kelebihan ESP Shaklee daripada soya tidak diubah genetiknya

🍎 ESP diperbuat daripada kacang soya bukan GMO atau Soy Based Non GMO. Ini bermakna genetiknya tidak diubah langsung dan ia bebas daripada bahan kimia berbahaya

Kelebihan ESP Shaklee berbanding minuman protein lain di pasaran
Kelebihan ESP Shaklee diproses pada kadar suhu rendah

Protein soya ESP diproses pada kadar suhu rendah untuk menjaga kualiti protein kacang soya. Ini bertujuan untuk mengelakkan nutrisi protein tersebut rosak atau hilang semasa pemprosesan kacang soya tersebut


Jika anda berminat mahu dapatkan ESP Shaklee boleh terus hubungi saya menerusi whatsapp pada nombor ini 0108854663 atau lebih mudah lagi anda boleh terus tekan link ini http://enashaklee.wasap.my

Pengedar bebas Shaklee kawasan Kota Kinabalu dan Beaufort Sabah
Saya Pengedar Bebas Shaklee di seluruh Sabah

Atau anda juga boleh terus membuat pembelian ESP secara online melalui link esell dalam gambar di bawah.

Kelebihan ESP Shaklee minuman protein terbaik di pasaran
Pembelian online boleh dibuat melalui link Esell Shaklee 

Selepas selesai membuat pembelian secara online bolehlah terus menghubungi saya untuk mendapatkan konsultasi dan panduan cara minum ESP yang betul. Setiap customer yang membeli produk Shaklee dengan saya akan mendapat konsultasi dan panduan cara makan vitamin Shaklee daripada saya secara percuma 😊

Thursday, 15 June 2017

Saya Pengedar Bebas Shaklee Di Seluruh Sabah

Assalamualaikum kepada semua pembaca. Selamat berpuasa kepada yang berpuasa hehe. Selepas sekian lama tidak menulis dalam ruangan blog ni maka hari ni ku rajinkan diriku untuk mencoret sedikit cerita bagaimana saya bermula dalam Shaklee. Pada awalnya saya terlihat iklan salah seorang bekas kawan sekolah rendah saya tentang Vivix dan segala kebaikan produk ini. Selain itu saya juga berminat untuk mencuba Herbal Blend yang iklannya sering muncul di dinding newsfeed facebook saya. Memandangkan harga Vivix agak costly jadi saya pun berfikir apa salahnya kalau saya join jadi member kan. Jadi bila sudah join member mestilah boleh dapat harga yang lebih murah lagi hehe.

Tambahan pula kawan sekolah saya ini turut mengajak sesiapa yang berminat mahu menjana side income dalam Shaklee. Jadi selepas saya berfikir panjang dan berbincang dengan suami maka akhirnya saya pun mengambil keputusan untuk join member Shaklee. Saya pun terus contact kawan saya ni dan bagitahu yang saya mahu join member.

Akhirnya Alhamdulillah now I am Shaklee registered member dan saya juga sebagai Shaklee Independent Distributor atau Pengedar Shaklee yang sah. Sejak saya mula mendaftar pada bulan Januari pada ketika itu saya belum serius memulakan business saya. Tetapi bermula pada bulan April kawan saya ini yang juga selaku mentor saya terus berusaha memberikan semangat dan menyediakan online coaching serta training maka saya pun mula meningkatkan segala usaha saya. Dan akhirnya apa ? Alhamdulillah the next month pada bulan Mei saya berjaya mencapai target yang saya harapkan dan berjaya mendapat bonus Shaklee. Alhamdulillah sukanya saya pada masa tu.

Pengedar Shaklee Sabah COD Bundusan Luyang Kepayan Likas Kolombong Bandar Kota Kinabalu Dan Beaufort
Saya Pengedar Shaklee Seluruh Sabah

Inshaa Allah saya akan meneruskan momentum ini sehingga ke akhirnya. Terus berusaha dan berusaha tanpa berhenti sehingga saya berjaya menjadi Master Coordinator Shaklee pada suatu hari nanti. Jadi kalau anda pun berminat mahu join business Shaklee jangan malu-malu boleh direct message saya di facebook atau whatsapp saya okay. Boleh direct tekan link whatsapp saya ini http://enashaklee.wasap.my

Facebook : Ena Suhaina
Whatsapp : 010 885 4663
Instagram : juhanabeauty / enavitaminshop
Email : ena.suhaina@gmail.com
URL Blog : umminabeel.blogspot.com

Oh ya sesiapa yang mahu cari vitamin Shaklee pun boleh terus contact saya ya. Jangan malu jangan segan. Terutama sekali kawasan Kota Kinabalu dan specifically kawasan Bundusan, Luyang, Lintas, Kepayan, Tanjung Aru, Kolombong dan Penampang tu saya boleh buat COD atau Cash On Delivery. Inshaa Allah bagi kawasan-kawasan ini tiada extra charge untuk minyak dikenakan. Jadi order saja vitamin Shaklee yang kamu mahu dengan saya 😊