Friday, 13 April 2018

CARA UNTUK MENJANA EXTRA INCOME RATUS RIBU DALAM TEAM MAJESTIC EMPIRE

Assalamualaikum dan salam ceria semua 😊 Hari ni Ena nak kongsikan dengan anda semua tentang peluang menjana extra income dengan Shaklee. Best tau join business Shaklee ni sebab semuanya mudah anda boleh lakukan business ni secara online sahaja. Ini kerana sistem tempahan produk Shaklee boleh dibuat melalui website online Shaklee sahaja dan urusan pengeposan akan dibuat oleh HQ Shaklee.

Golongan surirumah dan pelajar sangat sesuai untuk menyertai business Shaklee dan menjana extra income dengan Shaklee kerana semua boleh dibuat di hujung jari sahaja dan tidak perlu keluar dari rumah. Lebih-lebih lagi surirumah yang perlu menguruskan kerja-kerja di rumah dan pada masa yang sama juga perlu menjaga anak yang masih kecil jadi sangat sesuai untuk join business Shaklee ni 😊

Jadi kali ni saya nak ajak golongan surirumah mahu pun pelajar marilah bersama-sama menjana extra income ratus ribu dengan Shaklee di dalam team saya Majestic Empire. Kenapa anda perlu memilih saya sebagai mentor anda dalam business Shaklee ? Banyak kelebihan yang anda akan dapat jika anda mendaftar menjadi ahli Shaklee dengan saya dan menjalankan business Shaklee bersama-sama dengan saya seperti di bawah.

Menjana extra income 4-5-6 angka sebulan dengan Shaklee

KENAPA PERLU PILIH SAYA SEBAGAI MENTOR BUSINESS SHAKLEE ANDA ?

❤ Saya mempunyai pengalaman dalam membimbing dan memberi tunjuk ajar kepada anak didik Shaklee saya untuk terus maju dalam business Shaklee
❤ Saya mempunyai ilmu dan pengetahuan yang banyak dalam bidang business dan marketing
❤ Saya juga mempunyai pengetahuan yang banyak mengenai Shaklee dan produk-produk Shaklee
❤ Saya merupakan salah seorang ahli yang aktif di dalam group Shaklee yang paling terbesar di Sabah iaitu Pollux Family
❤ Saya seorang leader dan mentor yang tidak kedekut ilmu malah saya suka dan selalu berkongsi segala ilmu dan tips mengenai business Shaklee untuk anak didik Shaklee saya
❤ Saya seorang yang suka menimba ilmu dan sentiasa mencari ilmu untuk mempertingkatkan kemahiran saya dalam business Shaklee
❤ Saya seorang leader dan mentor yang sangat mengambil berat terhadap anak didik Shaklee saya dan saya bertanggungjawab untuk membantu semua anak didik Shaklee saya agar berjaya dalam business Shaklee

APAKAH SERVICE YANG SAYA SEDIAKAN UNTUK ANDA DALAM ORGANISASI MAJESTIC EMPIRE ?

❤ Saya menyediakan group support whatsapp yang best dan sporting untuk anda. Anda boleh bertanya apa sahaja soalan atau berkongsi berkaitan Shaklee di dalam group ini
❤ Saya juga menyediakan personal dan group online coaching secara percuma untuk semua anak didik Shaklee saya
❤ Buku tentang nutrisi Shaklee juga disediakan untuk anak didik Shaklee saya
❤ Semua tips dan ilmu tentang business dan marketing juga saya sediakan untuk semua anak didik Shaklee saya
❤ Kelas online tentang produk Shaklee dan info nutrisi Shaklee juga disediakan secara percuma untuk semua anak didik Shaklee saya
❤ Poster iklan tentang produk Shaklee termasuklah poster testimoni juga disediakan kepada semua anak didik Shaklee saya
❤ Saya juga menyediakan perkhidmatan untuk mengambil stock produk Shaklee di branch Shaklee di Kota Kinabalu dan mengirimkan produk tersebut kepada anda yang jauh dari branch Shaklee


Jadi berbaloi kan jika anda join business Shaklee dengan saya 😊 Pelbagai kemudahan dan kelebihan yang anda akan dapat apabila join business Shaklee dalam team Majestic Empire. Saya akan ajar dan bimbing anda mengenai business Shaklee ni from zero to hero ! Jadi jangan lepaskan peluang teruslah mendaftar keahlian Shaklee dengan saya dan jadi business partner saya dalam Shaklee. Saya menyediakan 10 tempat kekosongan bulan ini untuk menjadi Apprentice saya atau anak didik Shaklee saya. Jika 10 seat ini dah penuh saya akan terus tutup kekosongan ini ya jadi jangan menangis di bucu katil kalau tak sempat join sebab lambat bertindak 😊

Klik gambar ini jika berminat menjana extra income 3 - 5 angka sebulan

Bertindaklah sekarang usah berlengah lagi sebab masa tidak menunggu kita. Hidup pada zaman sekarang ni tidak cukup jika hanya bergantung dengan duit gaji sahaja setiap bulan. Perlu ada EXTRA INCOME dan perlu ada EXTRA MONEY ! Golongan surirumah pun tidak boleh bergantung harap dengan suami sahaja. Apa salahnya golongan surirumah mencari extra income dengan business Shaklee yang boleh dilakukan dari rumah sahaja 😊 FAST ACTION FAST RESULT ! Segera whatsapp saya pada nombor ini ENA 010 885 4663 jika berminat 😊

5 comments:

  1. Bisnes paling best saya pernah buat! Adil betul 😍

    ReplyDelete
  2. Jom jana pendapatan 4 angka dengan shaklee

    ReplyDelete
  3. Modal kecil tapi pulangan besar! 😍

    ReplyDelete
  4. Bisnes yg trbaik yg pnh sy jumpa!

    ReplyDelete