Thursday, 9 November 2017

Kelebihan Jika Anda Mendaftar Keahlian Shaklee Dengan Saya

Assalamualaikum dan hai semua. Hari ni saya mahu kongsikan tentang kelebihan join Shaklee dan apa kelebihan jika anda mendaftar keahlian Shaklee dengan saya 😊

Jom baca senarai kelebihan dan apa untungnya jika anda join Shaklee seperti di bawah.

KELEBIHAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE

🎀 MESRA KELUARGA
🎀 Sebab apa mesra keluarga ? Sebab semua peringkat umur bermula dengan kanak-kanak, remaja, dewasa dan orang tua tak kira lelaki mahupun perempuan semua boleh consume produk Shaklee

🎀 HARGA AHLI
🎀 Bila anda dah join member Shaklee mestilah anda akan dapat harga member yang jauh lebih murah berbanding harga retail untuk orang luar. Anda akan dapat membeli produk Shaklee dengan lebih jimat lagi sehingga 20 ke 25% diskaun. Dan lagi best bila ada promosi murah daripada Shaklee tentunya anda yang akan tahu dahulu

🎀 PRODUK TERJAMIN
🎀 Produk Shaklee adalah terjamin selamat dan berkesan. Dan paling penting produk Shaklee adalah halal untuk digunakan. Produk Shaklee diperbuat daripada sumber semulajadi tanpa bahan pengawet, pewarna dan bahan tiruan serta tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Jadi produk Shaklee semuanya selamat digunakan seawal umur 1 tahun dan ke atas

Inilah antara kelebihan utama jika anda join member Shaklee. Dan jika anda berminat untuk menjalankan business dalam Shaklee atau menjadi Pengedar Sah Shaklee sudah tentu lagi banyak kelebihan dan manfaat yang anda akan perolehi. Antaranya adalah seperti di bawah.

KELEBIHAN MENJALANKAN BUSINESS SHAKLEE DAN MENJADI PENGEDAR SAH SHAKLEE

🎀 ZERO MODAL
🎀 Dengan hanya membayar yuran keahlian RM69 sekali sahaja seumur hidup anda boleh join Shaklee. Dengan tak perlu modal apa-apa anda dah boleh memulakan business anda sebagai Pengedar Shaklee dan jana income 4-5-6 angka setiap bulan

🎀 TIME FREEDOM
🎀 Anda bebas untuk memulakan business anda. Surirumah, student mahupun berkerjaya boleh menjalankan business Shaklee anda sama ada full time atau pun part time. Dengan business Shaklee secara online sahaja anda boleh mendapat time freedom dan dapat spend lebih masa dengan orang tersayang

🎀 SISTEM ONLINE
🎀 Part ni best sebab anda boleh menggunakan online system untuk order produk Shaklee dan semua urusan pengeposan akan dibuat oleh HQ Shaklee. Mudah kan business Shaklee ni sebab Shaklee ada online website sendiri untuk memudahkan kita membeli produk Shaklee hanya di hujung jari sahaja. Tapi kalau anda nak simpan stock sendiri dan buat perkhidmatan delivery sendiri kepada customer anda pun boleh

🎀 PELBAGAI BONUS
🎀 Haaa ni pun part paling best sebab Shaklee menawarkan beberapa jenis bonus kepada Pengedar Shaklee yang aktif. Bila anda aktif menjual vitamin dan supplement Shaklee dan anda berjaya mencapai point tertentu anda layak untuk mendapat bonus bulanan. Selain itu Shaklee juga menawarkan Car Bonus, Incentive Bonus dan juga Trip Percutian bertaraf 5 bintang

Banyak kan kelebihan bila anda menjadi Pengedar Shaklee dan jual supplement Shaklee ni kepada orang ramai. Anda bukan sahaja dapat membantu orang ramai di luar sana untuk meningkatkan kesihatan tetapi pada masa yang sama anda juga dapat menjana side income sehingga 4-5-6 angka setiap bulan. Siapa tak nak ada income lebih kan ?

So jom apa lagi ? Di sinilah peluang anda untuk menjana side income setiap bulan dengan Shaklee. Jom segera daftar keahlian Shaklee dengan saya. Saya akan bantu anda !

Okay apa kelebihan pula jika anda mendaftar keahlian Shaklee dengan saya ? Sangat banyak sebab once anda dah daftar Shaklee dengan saya semua anda akan dapat dan semua benda saya akan guide. Guide apa tu ? Okay saya senaraikan semua kelebihan jika anda mendaftar Shaklee dengan saya seperti di bawah.

KELEBIHAN MENDAFTAR SHAKLEE DENGAN SAYA

🎀 SUPPORT GROUP
🎀 Once anda dah daftar Shaklee dengan saya anda akan dimasukkan dalam support group iaitu dalam whatsapp group. Dalam group ini anda bebas untuk bertanya soalan, berkongsi idea atau cadangan, berkongsi testimoni, mendapatkan motivasi dan banyak lagi

🎀 MENTORING GROUP
🎀 Jangan bimbang bila anda dah jadi Pengedar Shaklee anda tidak akan dibiarkan terkapai-kapai seorang diri dalam business anda. Saya akan menyediakan kelas mentoring dan coaching serta memberikan ilmu dan tips tentang business untuk anda seperti Teknik Marketing, Teknik Close Sale dan banyak lagi

🎀 FREE ONLINE COACHING
🎀 Haaa ni antara part yang paling best sebab bila anda dah bergelar Pengedar Shaklee automatik anda akan dapat join coaching dengan free dan hanya di hujung jari sahaja. Dan lagi best semua coaching ni daripada mentor yang hebat-hebat dan berpengalaman lama dalam Shaklee.

🎀 BAHAN IKLAN DISEDIAKAN
🎀 Haaa ni pun best sebab semua bahan iklan Shaklee saya sediakan untuk anda. Bila anda dah jadi Pengedar Shaklee di bawah saya semuanya saya sediakan untuk anda. Saya akan salurkan bahan iklan ini dalam whatsapp iaitu dalam business group. Dalam group ini juga saya akan kongsikan gambar-gambar testimoni pelanggan untuk dijadikan sebagai bahan iklan anda

🎀 PERSONAL COACHING
🎀 Saya juga menyediakan personal coaching untuk anda jika anda inginkan coaching secara peribadi dengan saya. Ini juga termasuklah offline coaching iaitu anda boleh berjumpa face to face dengan saya. Mungkin anda ingin meluahkan masalah anda atau ingin menanyakan tips atau strategi dalam business so bolehlah personal coaching dengan saya !

🎀 KELAS NUTRISI ONLINE DI TELEGRAM
🎀 Bila dah jadi Pengedar Shaklee kenalah topup ilmu kan lebih-lebih lagi tentang produk Shaklee dan juga tentang nutrisi. Jadi jangan bimbang semua ilmu ni anda akan dapat secara percuma sahaja dan hanya di hujung jari. Tak perlu pergi ke tempat kelas tapi hanya join kelas di Telegram sahaja. Yang penting kena ada application Telegram sahaja

🎀 SERVICE PENGAMBILAN STOCK
🎀 Bila anda menjadi Pengedar Shaklee di bawah saya anda berhak untuk mendapat free service daripada saya dalam urusan pengambilan stock dari branch Shaklee. Mungkin anda ada masalah atau kekangan untuk pergi ke branch Shaklee jadi saya akan membantu untuk mengambil stock di branch untuk anda

🎀 BUKU NUTRISI
🎀 Saya juga menyediakan buku nutrisi Shaklee untuk anda sebagai cara anda untuk menambah ilmu agar mudah untuk anda menjawab soalan pelanggan dan memberikan konsultasi kepada mereka

🎀 REWARD BULANAN
🎀 Jangan terkejut saya juga akan bagi reward kepada Pengedar Shaklee yang aktif membuat jualan dan berjaya mendapat bonus setiap bulan. Reward apa tu dirahsiakan. Kalau bagitahu awal-awal tak surprise hehe

Haaa jadi banyak kan manfaat jika anda join member Shaklee dengan saya dan mulakan business dalam Shaklee dengan saya.


Berminat untuk join ? Jom jana pendapatan dengan income 4-5-6 angka setiap bulan bersama dengan saya dalam Shaklee ! 😉

Untuk sebarang info dan pertanyaan lebih lanjut boleh terus hubungi saya. Whatsapp saya di nombor ini 0133552560. Atau terus whatsapp saya dengan klik link ini http://enasuhaina.wasap.my

Nama : Ena Suhaina
Nombor ID : 1247854
Facebook : Ena Suhaina
Whatsapp : 013 355 2560
Instagram : juhanabeauty

2 comments:

  1. Best join member shaklee banyak manfaat

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Sangat berbaloi join Shaklee :)

    ReplyDelete